0
Winkelwagen
€ 0,00
Koelen-&-vriezen

Koelkast and Vriezen is een leverancier van koel- en vriesapparatuur die veel wordt gebruikt in de voedingsindustrie. Het bedrijf biedt op maat gemaakte koel- en vriesoplossingen aan klanten en heeft een breed scala aan producten, van industriële koelsystemen tot snelle vriesmachines. 'Wiggo' beschouwt klanttevredenheid altijd als prioriteit en streeft ernaar om zijn klanten de meest geschikte oplossingen te bieden door innovatieve technologieën te volgen.
Over ons

Al jaren is Electropunt de specialist op het gebied van keukenapparatuur. in Nederland. Bij ons vind je de nieuwste en beste keukenapparaten, van koken tot koelen en alles daar tussenin. Wij streven ernaar om jouw kookervaring nog beter te maken en bieden daarom alleen de beste kwaliteit producten aan. Bekijk ons assortiment nu en ontdek waarom wij de meest vertrouwde keukenapparatuur leverancier zijn in de Benelux.
 
  •  Electropunt.nl
  •  085 56 07 110
  •  verkoop@electropunt.nl
  •  Vlambloem 85-F, 3068 JG Rotterdam
    KVK :59584823 BTW :NL853556374B01

Beoordelingen

Bij Electropunt staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We willen dat onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen voor de beste producten en service. Daarom hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten. We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat onze klanten ons waarderen met een 8.5/10 bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen, gebaseerd op meer dan 7500 geverifieerde klantenreviews.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop